Yhdistykset

Toimivat yhdistykset (päivitetty lokakuu 2019)

Isät lasten asialla ry:n vertaisryhmä on tarkoitettu vanhemmille, niin miehille kuin naisille, joiden yhteys lapsiin on vaarantunut tai katkennut toisen vanhemman harjoittaman vieraannuttamisen tai huoltokiusaamisen vuoksi. Ryhmä kokoontuu joka kuukauden 1. tiistai klo 17.30.

Isät lasten asialla ry

 

Mieli Maasta ry:n vertaisryhmä tarjoaa apua ja tukea masennuksesta kärsiville ja muille, joiden elämäntilanne vaatii vertaistukea. Aikuisten avoin keskustelupainotteinen vertaisryhmä kokoontuu joka torstai klo 15.

Mieli maasta ry

 

Miessakit ry:n miesryhmässä keskustellaan mieheydestä ja vaihdetaan kokemuksia. Tarkoitus on tukea miesten henkistä, psyykkistä ja sosiaalista kasvua. Ryhmä kokoontuu joka kuukauden 2. ja 4. maanantai klo 17.

Miessakit ry

 

Overeaters Anonymous (Nimettömät Ylensyöjät) tarjoaa toipumisohjelman syömishäiriöistä kärsiville. OA:n ohjelma perustuu 12 askeleeseen. Ryhmä kokoontuu joka sunnuntai klo 17.

Overeaters Anonymous

 

Pirkanmaan Uniyhdistys ry tarjoaa vertaistukea kaikenlaisista unihäiriöistä kärsiville. Kokoontumiset ovat joka kuukauden 3. keskiviikko klo 17.

Pirkanmaan uniyhdistys ry

 

Suomen Kipu ry kokoaa yhteen mitä erilaisimmista kivuista kärsivät ihmiset. Ryhmä kokoontuu joka kuukauden 2. ja 4. tiistai klo 17.

Suomen Kipu ry

 

Tampereen Seudun Aivovammayhdistys ry:llä on kolme eri ryhmää nuorille, aikuisille ja läheisille. Ryhmissä annetaan neuvoja ja tukea aivovammautuneille ja heidän omaisilleen. Huom. Ryhmät kokoontuvat Kalevassa osoitteessa Pellervonkatu 9. Kokoontumisajat voi katsoa yhdistyksen kotisivuilta (kts. esitteen takasivu).

Tampereen Seudun Aivovammayhdistys ry

 

Tampereen Sydänyhdistys ry tukee sydänsairaiden arkea ja edistää sydänterveyttä ja hyvinvointia.  Vertaiskeskuksessa yhdistyksen vertaisryhmistä toimii kaksi. Naisen sydän -ryhmä kokoontuu vuonna 2019 joka kuukauden 1. maanantai klo 10.30 ja vuoden 2020 alusta joka kuukauden 1. keskiviikko klo 10.30. Ryhmä Sydänystävät kokoontuu joka tiistai klo 11.

Tampereen Sydänyhdistys ry

 

Uskontojen uhrien tuki ry:n (UUT) tavoite on tukea uskonnollisissa yhteisöissä vaikeuksiin joutuneita ihmisiä ja heidän läheisiään. Ryhmä kokoontuu joka kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18.

Uskontojen uhrien tuki ry